Dilaş Tarihçe
DİLAŞ TOPLU YEMEK HİZMETLERİ 1992 Yılında Gebze de Restaurant işletmeciliği ile faaliyete geçen firmamız, oluşturduğu portföy ve kalitesiyle kısa zamanda büyüyerek Dilaş Toplu Yemek Hizmetleri olarak toplu yemek sektörüne girmiştir. Giderek daha fazla insanın ev dışında yemek yediği günümüz koşullarında toplu yemek sektöründeki firmaların en önemli görevlerinden biride, sunulan hizmetin lezzet ve görüntüsünün yanı sıra sağlıklı olmasını da garanti altına almaktır. Kişisel ve toplu Hijyen kurallarının yeterince uygulanmamasından kaynaklanacak çeşitli enfeksiyonlar , bir işletmede tazmini mümkün olmayan Maddi-manevi kazalara sebep olabilir. Bu gerçeklerden yola çıkan Dilaş Yemek, çalışanlarına ve üst yönetimine Sürekli İyileştirme Eğitimleri verdirerek konusunda uzman, profesyonel kuruluşlardan teorik ve pratik uygulamalı eğitimler alarak devamlı kendisini aşma, hep daha iyiye sahip olma anlayışını benimsemiştir. Bugün 4300 Metrekare kapalı üretim alanı ve günlük 10.000 tabldot kapasitesi ile bölgesinde birçok saygın firmanın taşıma ve yerinde üretim yemek hizmetini karşılamaktadır.